• DSC 1185
 • DSC 1188
 • DSC 0859
 • DSC 1197
 • DSC 0865
 • DSC 0862

Midt-Hanherred Pastorat

Velkommen til hjemmesiden for Midt-Hanherred Pastorat. Pastoratet er hjemsted for Lerup Kirke, Tranum Kirke, Koldmose Kirke, Torslev Kirke og Øster Svenstrup Kirke. Hjemmesiden fungerer som et elektronisk supplement til den ugentlige kirkeside "Kirke & Sogn" i Ugeavien Fjerritslev:Brovst.

 

Under punktet "Arrangementer", i menuen til venstre og i "rullegardin-menuen herover, findes information om hovedparten af de aktiviteter, som afholdes i kirkens regi. Oplysning om de ordinære gudstjenester er registreret under "Gudstjenester" i højre side.

 

Bodil Nørager    

Bodil Nørager konstitueret som sognepræst (50%) i Midt-Hanherred Pastorat pr. 1. april

Kim Arne Pedersen er nu stoppet som midlertidig sognepræst i Midt-Hanherred for at hellige som et Grundtvig-forskningsprojekt på Københavns Universitet.

Det efterlader et hul i præstedækningen i Midt-Hanherred, og selv om menighedsrådet er i fuld gang med at søge ny præst, vil der gå lidt tid, inden der er en løsning på plads. Derfor er rådet meget glade for, at Bodil Nørager har sagt ja til at lade sig konstituere (med 50%) fra og med 1. april. Bodil har stor præsteerfaring fra bl.a. Mors, Midtjylland og Thy, men er nu gået på pension og har slået sig ned ved Sebbersund. - Men fra d. 1. april er præstekjolen så kommet i brug igen, efter hun er trådt til som deltidspræst i Midt-Hanherred, hvor hun tager sig af både gudstjenester og kirkelige handlinger i fællesskab med Folmer.

 

Månedens salme i april i Midt-Hanherred Pastorat

Aprils salme i Midt-Hanherred, der i løbet af måneden bliver sunget ved alle ordinære gudstjenester i pastoratet, er en refleksion over påsken, ”Nu ligger vejen øde”, skrevet af Leif Rasmussen i 1999 og med melodi af Hans Dammeyer samme år. Den har nr. 831 i salmebogstillægget ”100 Salmer” og skildrer livet som en vandring.

 

Menighedsrådsmøde i Midt-Hanherred Pastorat

Næste menighedsrådsmøde finder sted tirsdag d. 16. april kl. 19.00 i Tranum Præstegård. Læs referatet fra seneste menighedsrådsmøde d. 14. marts ved at klikke HER - tidligere referater kan tilgås under menupunktet 'Menighedsråd'.

 

Gudstjenester (M-H)

På kryds og tværs

 • Babysalmesang i Langeslund Kirke
  Finder sted: onsdag, 24 april 2024 10:00 Læs mere...
 • Café-eftermiddage i konfirmandstuen i Skovsgård
  Finder sted: fredag, 26 april 2024 14:30 Læs mere...
 • Befrielsesgudstjeneste i Koldmose Kirke
  Finder sted: lørdag, 04 maj 2024 19:30 Læs mere...
 • Orienteringsmøde om menighedsrådsvalg i Øland-Langeslund Pastorat
  Finder sted: tirsdag, 14 maj 2024 19:00 Læs mere...
 • Orienteringsmøde om menighedsrådsvalg i Midt-Hanherred Pastorat
  Finder sted: tirsdag, 14 maj 2024 19:00 Læs mere...