Lerup-Tranum-Koldmose Pastorat

Velkommen til hjemmesiden for Lerup-Tranum-Koldmose Pastorat. Pastoratet er hjemsted for Lerup Kirke, Tranum Kirke og Koldmose Kirke.

Hjemmesiden fungerer som et elektronisk supplement til kirkebladet "Kirke & Sogn", og det aktuelle blad kan ses ved klik på ikonet øverst til højre.

 

Under punktet "Arrangementer", i "rullegardin-menuen herover, findes information om hovedparten af de aktiviteter, som afholdes i kirkens regi. Oplysning om de ordinære gudstjenester er registreret under "Gudstjenester" i højre side.

 

GENÅBNING AF LERUP, TRANUM OG KOLDMOSE KIRKER. 

Genåbningen af folkekirken d. 18. maj betyder, at der atter fra den dato har kunnet holdes gudstjenester i Lerup-Tranum-Koldmose Pastorat. Højmesser, gudstjenester og kirkelige handlinger (dåb, vielser, begravelser og bisættelser) sker dog under visse forholdsregler. Læs om dette ved at klikke HER

 

NYE KONFIRMATIONSDATOER FOR 2020. 

Pga. corona-virus er forårets konfirmationer blevet udskudt til august. Den nye dato er søndag d. 23. august: I Tranum Kirke kl. 10.30 og i Koldmose Kirke kl. 12.00

 

Konstituering af John Kristensen.
John Kristensen er konstitueret sognpræst i pastoratet Midt-Hanherred i juli og august.  

 

Afsked med John Kristensen søndag d. 9. august kl. 10.30. 

Sognepræst John Kristensen går på pension pr. 1. juli 2020. Den planlagte afskedsgudstjeneste med efterfølgende samvær i Brovst Sognegård, som skulle have været holdt d. 21. juni, er pga. Covid 19 udskudt til søndag d. 9. august kl. 10.30 i Tranum Kirke med efterfølgende samvær og frokost i Tranum Forsamlingshus. 

 

Nyt Pastorat: Pastratet MIDT-HANHERRED
Torslev-Ø. Svenstrup Pastorat og Lerup-Tranum-Koldmose Pastorat er pr. 1. juli 2020 blevet lagt sammen til Pastoratet Midt-Hanherred. Ved afstemninger i Torslev-Øster Svenstrup samt i Lerup-Tranum-Koldmose blev det i september 2019 vedtaget, at de to menighedsråd lægges sammen i forbindelse med denne officielle oprettelse. Det sammenlagte menighedsråd vil køre med alle nuværende medlemmer indtil det kommende menighedsrådsvalg, hvorefter der vil fremstå et nyt menighedsråd med 12 medlemmer eller 6 fra hver af de to områder.

Lerup Gudstjenester

Tranum Gudstjenester

Koldmose Gudstjenester

På kryds og tværs

 • kirkeGANG fra Lerup Kirke
  Finder sted: søndag, 02 august 2020 19:00 Læs mere...
 • Koncert med "Tradish" i Lerup Kirke
  Finder sted: tirsdag, 11 august 2020 19:30 Læs mere...
 • Den Unikke Trio i Brovst Kirke
  Finder sted: torsdag, 13 august 2020 19:00 Læs mere...
 • Koncert med "Nordskær"
  Finder sted: tirsdag, 25 august 2020 19:30 Læs mere...
 • Koncert med cello-duoen "Durashi"
  Finder sted: torsdag, 27 august 2020 19:00 Læs mere...