• DSC 0862
 • DSC 0859
 • DSC 1185
 • DSC 1197
 • DSC 0865
 • DSC 1188

Midt-Hanherred Pastorat

Velkommen til hjemmesiden for Midt-Hanherred pastorat. Pastoratet er i dag hjemsted for Lerup Kirke, Tranum Kirke, Koldmose Kirke, Torslev Kirke og Øster Svenstrup Kirke. Hjemmesiden fungerer som et elektronisk supplement til kirkebladet "Kirke & Sogn", og det aktuelle blad kan ses ved klik på ikonet øverst til højre.

 

Under punktet "Arrangementer", i menuen til venstre og i "rullegardin-menuen herover, findes information om hovedparten af de aktiviteter, som afholdes i kirkens regi. Oplysning om de ordinære gudstjenester er registreret under "Gudstjenester" i højre side.

 

   

VALG AF NYT MENIGHEDSRÅD

På vegne af valgudvalgene bekendtgøres det hermed, at valgforsamlingerne i henholdsvis Lerup-Tranum-Koldmose og Torslev-Ø. Svenstrup d. 15. september har valgt følgende medlemmer til menighedsrådet i Midt-Hanherred Pastorat med virkning fra d. 29. november 2020:

- I Lerup Sogn valgtes Jan Søgaard Poulsen og Flemming Birk Nielsen

- I Tranum Sogn valgtes Jonna Skydt Andersen og Vibeke Møller Christensen.  

- I Koldmose Sogn valgtes Berit Meldgaard Als Levisen og Jan Ejvind Agerskov

- I Torslev Sogn valgtes Gurli Mose Pedersen, Svend Jepsen og Kirsten Skriver Steffensen

- I Ø. Svenstrup Sogn valgtes Anni Jespersen, Gert Wynne Clausen og Torben Willumsen Jensen

Som suppleanter valgtes følgende: Else Lene Snedker Søgaard og Maren Lise Smiton (Lerup) - Winnie Winther Juul Andersen og Ulla Magdalene Andersen (Tranum) - Lisbeth Rasmussen og Lene Katrine Rasmussen (Koldmose) - Allan Christian Steffensen, Lars Rud Larsen og Dorthe Steen Korsbæk (Torslev) - Pernille Hansen og Ida Birgitte Leding Larsen (Ø. Svenstrup.) 

Det bekendtgøres samtidig, at der senest tirsdag d. 13. oktober 2020 kan indgives en kandidatliste og dermed udløses et afstemningsvalg jfr. cirkulære om afstemningsvalg  ved valg til menighedsrådet.

 

Lerup, Tranum, Koldmose, Torslev og Ø. Svenstrup Kirker i en corona-tid.

Højmesser, gudstjenester og kirkelige handlinger (dåb, vielser, begravelser og bisættelser) i Torslev-Ø. Svenstrup Kirker sker stadig under de forholdsregler, som Covid-19 og i den forbindelse kirkeministeriet kræver. Læs om disse ved at klikke HER 

 

 

Præsterne holder fri

Anne Damkjer Lautrup har fri d. 10.-21. oktober og d. 7-8. november. Folmer Toftdahl-Olesen har fri d. 9.-11. oktober.

 

Nyt pastorat: PASTORATET MIDT-HANHERRED.

Torslev-Ø. Svenstrup Pastorat og Lerup-Tranum-Koldmose Pastorat er pr. 1. juli 2020 blevet lagt sammen til Pastoratet Midt-Hanherred. Ved afstemninger i Torslev-Øster Svenstrup samt i Lerup-Tranum-Koldmose blev det i september 2019 vedtaget, at de to menighedsråd lægges sammen i forbindelse med denne officielle oprettelse. Det sammenlagte menighedsråd vil køre med alle nuværende medlemmer indtil det kommende menighedsrådsvalg, hvorefter der vil fremstå et nyt menighedsråd med 12 medlemmer eller 6 fra hver af de to områder.

 

 

Gudstjenester (M-H)

På kryds og tværs

 • Ældregudstjeneste i Brovst Kirke
  Finder sted: onsdag, 30 september 2020 14:30 Læs mere...
 • Koncert i Langeslund Kirke
  Finder sted: torsdag, 08 oktober 2020 19:00 Læs mere...
 • "Labyrint og livsvej" med pastor Lisa Bremer
  Finder sted: tirsdag, 20 oktober 2020 19:00 Læs mere...
 • Velgørenhedskoncert til fordel for julehjælp
  Finder sted: tirsdag, 27 oktober 2020 19:30 Læs mere...
 • Kirkemusical 2020: "Jonas og hvalfisken"
  Finder sted: fredag, 13 november 2020 19:00 Læs mere...