• DSC 1185
 • DSC 0865
 • DSC 1197
 • DSC 0859
 • DSC 1188
 • DSC 0862

Midt-Hanherred Pastorat

Velkommen til hjemmesiden for Midt-Hanherred pastorat. Pastoratet er i dag hjemsted for Lerup Kirke, Tranum Kirke, Koldmose Kirke, Torslev Kirke og Øster Svenstrup Kirke. Hjemmesiden fungerer som et elektronisk supplement til kirkebladet "Kirke & Sogn", og det aktuelle blad kan ses ved klik på ikonet øverst til højre.

 

Under punktet "Arrangementer", i menuen til venstre og i "rullegardin-menuen herover, findes information om hovedparten af de aktiviteter, som afholdes i kirkens regi. Oplysning om de ordinære gudstjenester er registreret under "Gudstjenester" i højre side. 

  

Lerup, Tranum, Koldmose, Torslev og Ø. Svenstrup Kirker i en corona-tid.

Gudstjenester og kirkelige handlinger, dvs. dåb, vielser, begravelser og bisættelser, i Midt-Hanherred Pastorat afvikles i øjeblikket under de forholdsregler, som Covid-19 og i den forbindelse kirkeministeriet kræver. 

Aktuelt er der tale om gudstjenester af max 30 minutters varighed og uden fællessang (der er dog solosang ved kirkesangeren.) Der holdes nadver, idet der ved indgangen står lukkede bægre med henholdsvis brød og vin; brødet og vinen indtages under nadveren fra den plads, hvorpå man sidder.

Det er tillige et krav, at der bæres mundbind, når man bevæger sig rundt i og ved kirken. Siddende på en plads i kirken må man tage mundbindet af. I våbenhuset står der dispensorer med håndsprit, som man bedes benytte sig af. I kirken er det tillige angivet, på hvilke bænke man må sidde.

 

  

Se gudstjenester live på Facebook

Pga. corona-situationen er det i øjeblikket muligt at følge gudstjenester i Midt-Hanherred Pastorat live på pastoratets Facebookside, der bærer navnet 'Midt-Hanherred Pastorat'. Efter livesendingen vil et link til selve optagelsen blive lagt her på hjemmesiden, så optagelsen også efterfølgende kan ses via dette.

- Se gudstjenesten i Ø. Svenstrup Kirke søndag d. 11. april kl. 10.30 v/ Folmer Toftdahl-Olesen ved at klikke HER

- Se gudstjenesten i Ø. Svenstrup Kirke påskedag d. 4. april kl. 10.30 v/ Folmer Toftdahl-Olesen ved at klikke HER

- Se den liturgiske gudstjeneste i Koldmose Kirke langfredag d. 2. april kl. 10.30 v/ Folmer Toftdahl-Olesen ved at klikke HER

  

 

Ferie og fridage 

Anne Damkjer Lautrup træffes ikke d. 12.-13. juni (friweekend) samt d. 21. juni-7. juli (ferie.) Folmer Toftdahl-Olesen træffes ikke d. 29.-30. maj (friweekend.)

 

 

Gudstjenester (M-H)

På kryds og tværs

 • Befrielsesgudstjeneste i Koldmose Kirke
  Finder sted: tirsdag, 04 maj 2021 20:15 Læs mere...
 • Koncert med Dyveke (nyt forsøg)
  Finder sted: torsdag, 06 maj 2021 19:00 Læs mere...
 • Tosom forårskoncert i Oxholm Kirke
  Finder sted: torsdag, 20 maj 2021 19:00 Læs mere...
 • "Kunst i Kirken" - i Ø. Svenstrup Kirke
  Finder sted: søndag, 27 juni 2021 19:30 Læs mere...
 • "Kunst i Kirken" - i Lerup Kirke
  Finder sted: søndag, 04 juli 2021 19:30 Læs mere...