• DSC 0991
  • DSC 1158
  • DSC 1009
  • DSC 1039
  • DSC 1164
  • DSC 1061
  • DSC 1059

Lerup-Tranum-Koldmose Pastorat

Velkommen til hjemmesiden for Lerup-Tranum-Koldmose Pastorat. Pastoratet er hjemsted for Lerup Kirke, Tranum Kirke og Koldmose Kirke.

Hjemmesiden fungerer som et elektronisk supplement til kirkebladet "Kirke & Sogn", og det aktuelle blad kan ses ved klik på ikonet øverst til højre.

 

Under punktet "Arrangementer", i "rullegardin-menuen herover, findes information om hovedparten af de aktiviteter, som afholdes i kirkens regi. Oplysning om de ordinære gudstjenester er registreret under "Gudstjenester" i højre side.

 

LERUP, TRANUM OG KOLDMOSE KIRKER I EN CORONA-TID. 

Højmesser, gudstjenester og kirkelige handlinger (dåb, vielser, begravelser og bisættelser) i Lerup, Tranum og Koldmose Kirker afholdes stadig under de forholdsregler, som Covid-19 og i den forbindelse kirkeministeriet kræver. Læs om disse ved at klikke HER

 

NYE KONFIRMATIONSDATOER FOR 2020. 

Pga. corona-virus er forårets konfirmationer blevet udskudt til august. Den nye dato er søndag d. 23. august: I Tranum Kirke kl. 10.30 og i Koldmose Kirke kl. 12.00

 

Konstituering af John Kristensen.
John Kristensen er konstitueret sognpræst i pastoratet Midt-Hanherred i juli og august.  

 

Nyt Pastorat: Pastoratet MIDT-HANHERRED
Torslev-Ø. Svenstrup Pastorat og Lerup-Tranum-Koldmose Pastorat er pr. 1. juli 2020 blevet lagt sammen til Pastoratet Midt-Hanherred. Ved afstemninger i Torslev-Øster Svenstrup samt i Lerup-Tranum-Koldmose blev det i september 2019 vedtaget, at de to menighedsråd lægges sammen i forbindelse med denne officielle oprettelse. Det sammenlagte menighedsråd vil køre med alle nuværende medlemmer indtil det kommende menighedsrådsvalg, hvorefter der vil fremstå et nyt menighedsråd med 12 medlemmer eller 6 fra hver af de to områder.

Lerup Gudstjenester

Tranum Gudstjenester

Koldmose Gudstjenester

På kryds og tværs

  • Ældregudstjeneste i Brovst Kirke
    Finder sted: onsdag, 30 september 2020 14:30 Læs mere...