• DSC 0991
  • DSC 1164
  • DSC 1039

Lerup-Tranum-Koldmose Pastorat

Velkommen til hjemmesiden for Lerup-Tranum-Koldmose Pastorat. Pastoratet er hjemsted for Lerup Kirke, Tranum Kirke og Koldmose Kirke.

Hjemmesiden fungerer som et elektronisk supplement til kirkebladet "Kirke & Sogn", og det aktuelle blad kan ses ved klik på ikonet øverst til højre.

Under punktet "Arrangementer", i "rullegardin-menuen herover, findes information om hovedparten af de aktiviteter, som afholdes i kirkens regi. Oplysning om de ordinære gudstjenester er registreret under "Gudstjenester" i højre side.

DEN KOMMENDE SØNDAGS GUDSTJENESTE D. 5. APRIL KL. 10.30 I KOLDMOSE KIRKE SAMT ALLE ANDRE KIRKELIGE ARRANGEMENTER I PASTORATET IND TIL OG MED 2. PÅSKEDAG D. 13. APRIL ER AFLYST

I en vejledning fra landets biskopper lyder det, at højmessen og andre gudstjenester aflyses, da de er omfattet af regeringens beslutning om, at alle offentlige indendørs aktiviteter indstilles med øjeblikkelig virkning pga. corona-virus.

Dåb, vielser og begravelser/bisættelser kan dog stadig, under visse forholdsregler, holdes som private højtideligheder. - Kontakt sognepræsten for nærmere informationer herom.

Palmesøndag d. 5. april - læs sognepræst John Kristensens prædiken ved at klikke HER

TRODS NEDLUKNING PGA. CORONAVIRUS TRÆFFES SOGNEPRÆSTEN STADIG på mail jokr@km.dk eller telefon 98235037 / 98464300

NYE KONFIRMATIONSDATOER FOR 2020.

Pga. corona-virus er forårets konfirmationer blevet udskudt til august. Den nye dato er søndag d. 23. august: I Tranum Kirke kl. 10.30 og i Koldmose Kirke kl. 12.00

Sammenlægning af Lerup-Tranum-Koldmose Pastorat og Torslev-Ø. Svenstrup Pastorat.

Ved afstemninger i Torslev-Øster Svenstrup samt i Lerup-Tranum-Koldmose blev det i september 2019 vedtaget, at de to menighedsråd lægges sammen i forbindelse med John Kristensens afgang, hvorfor den officielle oprettelse af det nye pastorat sker slut juni 2020.
Det sammenlagte menighedsråd vil køre med alle nuværende medlemmer indtil det kommende menighedsrådsvalg, hvorefter der vil fremstå et nyt menighedsråd med 12 medlemmer eller 6 fra hver af de to områder.

Sognepræsten holder fri
22-24/5. Embedet passes af provst Folmer Toftdahl-Olesen, telefon 2334 4222 eller efter telefonsvarers anvisning.

Afsked med John Kristensen

Sognepræst John Kristensen går på pension pr. 1. juli 2020, og der er derfor afskedgudstjeneste for ham søndag den 21. juni kl. 10.30 i Tranum Kirke med efterfølgende samvær i Brovst Sognegård – alle er inviterede; nærmere detaljer vil følge.

Sognepræsten

flyttede i egen bolig med udgangen af juni 2018, men vil dog stadig betjene kontoret i præstegården på Østbakken, og embedets telefonnummer vil være uændret 9823 5037.

Lerup Gudstjenester

Tranum Gudstjenester