• DSC 1197
  • DSC 0862
  • DSC 0859
  • DSC 1185
  • DSC 0865
  • DSC 1188

Midt-Hanherred Pastorat

Velkommen til hjemmesiden for Midt-Hanherred pastorat. Pastoratet er i dag hjemsted for Lerup Kirke, Tranum Kirke, Koldmose Kirke, Torslev Kirke og Øster Svenstrup Kirke. Hjemmesiden fungerer som et elektronisk supplement til kirkebladet "Kirke & Sogn", og det aktuelle blad kan ses ved klik på ikonet øverst til højre.

 

Under punktet "Arrangementer", i menuen til venstre og i "rullegardin-menuen herover, findes information om hovedparten af de aktiviteter, som afholdes i kirkens regi. Oplysning om de ordinære gudstjenester er registreret under "Gudstjenester" i højre side.

 

 

Lerup, Tranum, Koldmose, Torslev og Ø. Svenstrup Kirker i en corona-tid.

Efter nedlukningen af gudstjenester hen over julen er der siden mandag d. 4. januar atter blevet afholdt gudstjenester i Midt-Hanherred Pastorat. Ligesom ved kirkelige handlinger, dvs. dåb, vielser, begravelser og bisættelser, afvikles disse under de forholdsregler, som Covid-19 og i den forbindelse kirkeministeriet kræver. 

Aktuelt er der tale om gudstjenester af max 30 minutters varighed og uden nadver og fællessang (der er dog solosang ved kirkesangeren.) Det er tillige et krav, at der bæres mundbind, når man bevæger sig rundt i og ved kirken. Siddende på en plads i kirken må man tage mundbindet af. I våbenhuset står der dispensorer med håndsprit, som man bedes benytte sig af. I kirken er det tillige angivet, på hvilke bænke man må sidde.

De næste gudstjenester finder sted søndag d. 17. januar kl. 9.00 i Torslev Kirke og kl. 10.30 i Tranum Kirke - begge v/ Anne Damkjer Lautrup. 

 

Aflysning af salmestafet i Ø. Svenstrup Kirke torsdag d. 14. januar

Pga. af de gældende restriktioner vdr. Covid-19 aflyses desværre 2. runde af salmestafetten "Vær velkommen til Herrens år" i Ø. Svenstrup Kirke torsdag d. 14. januar kl. 19.30. 

 

Virtuelle julegudstjenester i Torslev Kirke

Hjerteligt velkommen til at opleve to virtuelle fra Torslev Kirke. Følg linkene:

- Julegudstjeneste i børnehøjde - klik HER

- Julegudstjeneste for alle - klik HER

 

 

 

Gudstjenester (M-H)

På kryds og tværs

  • Kyndelmisse-musikgudstjeneste i Lerup Kirke
    Finder sted: søndag, 31 januar 2021 19:30 Læs mere...