• DSC 0821
  • DSC 0835
  • DSC 0849
  • DSC 0829
  • DSC 0035

Pastoratet for Brovst Kirke

Velkommen til hjemmesiden for Brovst pastorat, som hjemsted for Brovst Kirke. Hjemmesiden fungerer som et elektronisk supplement til kirkebladet "Kirke & Sogn", og det aktuelle blad kan ses ved klik på ikonet øverst til højre.

 

Under menupunktet "Arrangementer", i "rullegardin-menuen" herover, findes information om hovedparten af de aktiviteter, som afholdes i kirkens regi. Oplysning om de ordinære gudstjenester er registreret under "Gudstjenester" i højre side.

 

 

Konfirmandundervisning i Brovst Sognegård genoptages

Konfirmandforberedelsen i Brovst fortsætter fra og med tirsdag d. 24. november.

 

Brovst Kirke i en corona-tid 
Der afholdes naturligvis stadig højmesser, gudstjenester og kirkelige handlinger, dvs. dåb, vielser, begravelser og bisættelser - dog ikke udendørs begravelser med mere end 10 deltagere - i Brovst Kirke under de forholdsregler, som Covid-19 og i den forbindelse kirkeministeriet kræver. Læs om disse ved at klikke HER

Det er et krav, at der bæres mundbind, når man bevæger sig rundt i og ved kirken. Siddende på en plads i kirken må man tage mundbindet af. I våbenhuset står der dispensorer med håndsprit, som man bedes benytte sig af, og i kirken er det tillige angivet, på hvilke bænke man må sidde.  

  

VALG AF NYT MENIGHEDSRÅD

På vegne af valgudvalget bekendtgøres det hermed, at valgforsamlingen i Brovst Sogn d. 15. september 2020 valgte følgende medlemmer til Brovst Sogns menighedsråd med virkning fra d. 29. november 2020: 

Ellen Kathrine Nørmølle, Erik Schmidt, Erling Kaj Jensen, Hans Jørgen Mortensen, Ib Marius Kirch Madsen, Kaja Kathrine Stavad og Karen Møller Søresen.

Som suppleanter valgtes Gerda Kirsten Nielsen og Karina Yvonne Vinter Frydenstrand.

 

Sognepræsten er fraværende
D. 19.-21. december. Telefonsvarer vil henvise til vikar. 

 

Brovst Gudstjenester

På kryds og tværs

  • AFLYST PGA. CORONASITUATIONEN: Skovsgårdskolens julekrybbespil
    Finder sted: tirsdag, 01 december 2020 10:00 Læs mere...
  • AFLYST PGA. CORONA-SITUATIONEN Julekoncert i Brovst Kirke 
    Finder sted: tirsdag, 01 december 2020 19:30 Læs mere...