• DSC 0835
 • DSC 0829
 • DSC 0849
 • DSC 0821
 • DSC 0035

Pastoratet for Brovst Kirke

Velkommen til hjemmesiden for Brovst pastorat, som hjemsted for Brovst Kirke. Hjemmesiden fungerer som et elektronisk supplement til kirkebladet "Kirke & Sogn", og det aktuelle blad kan ses ved klik på ikonet øverst til højre.

 

Under menupunktet "Arrangementer", i "rullegardin-menuen" herover, findes information om hovedparten af de aktiviteter, som afholdes i kirkens regi. Oplysning om de ordinære gudstjenester er registreret under "Gudstjenester" i højre side.

 

 

AFLYSNINGER!

Studiekredsen om Matthæus-evangeliet i Brovst Sognegård d. 29. oktober og d. 5. november er aflyst pga. usikkerhed vdr. Covid-19. Det samme er den tidligere annoncerede højskoleformiddag onsdag d. 11. november med sogne- og sygehuspræst Troels Laursen

Pga. omstændighederne omkring coronavirus er netop højskolesæsonen endnu ikke kommet i gang. Et færdigt program vil foreligge, så snart der er mulighed for det, og de enkelte foredrag vil fremgå af kommende kirkeblade, af ugeavisen Fjerritslev/Brovst og naturligvis af de programmer, som om-deles og lægges frem i kirke og sognegårde.

 

VALG AF NYT MENIGHEDSRÅD

På vegne af valgudvalget bekendtgøres det hermed, at valgforsamlingen i Brovst Sogn d. 15. september 2020 har valgt følgende medlemmer til Brovst Sogns menighedsråd med virkning fra d. 29. november 2020: 

Ellen Kathrine Nørmølle, Erik Schmidt, Erling Kaj Jensen, Hans Jørgen Mortensen, Ib Marius Kirch Madsen, Kaja Kathrine Stavad og Karen Møller Søresen.

Som suppleanter valgtes Gerda Kirsten Nielsen og Karina Yvonne Vinter Frydenstrand.

Det bekendtgøres samtidig, at der senest tirsdag d. 13. oktober 2020 kan indgives en kandidatliste og dermed udløses et afstemningsvalg jfr. cirkulære om afstemningsvalg ved valg til menighedsråd. 

 

Brovst Kirke i en corona-tid
Højmesser, gudstjenester og kirkelige handlinger (dåb, vielser, begravelser og bisættelser) i Brovst Kirke afholdes stadig under de forholdsregler, som Covid-19 og i den forbindelse kirkeministeriet kræver. Læs om disse ved at klikke HER  

  

Sognepræsten er fraværende
D. 14.-16. november. Telefonsvarer vil henvise til vikar. 

 

Brovst Gudstjenester

På kryds og tværs

 • Højskoleformiddag - "Tro, håb og livsmod - om mødet med mennesker i dyb krise." - AFLYST
  Finder sted: onsdag, 11 november 2020 10:00 Læs mere...
 • Kirkemusical 2020: "Jonas og hvalfisken"
  Finder sted: fredag, 13 november 2020 19:00 Læs mere...
 • Kirkemusical 2020: "Jonas og hvalfisken"
  Finder sted: søndag, 15 november 2020 14:00 Læs mere...
 • Salmestafet ”VÆR VELKOMMEN TIL HERRENS ÅR”
  Finder sted: tirsdag, 24 november 2020 19:30 Læs mere...
 • Koncert med Dyveke
  Finder sted: torsdag, 26 november 2020 19:00 Læs mere...